MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2022-2023 mokslo metų foto galerija / SAUGESNIO INTERNETO DIENA

Vasario 7-oji – Tarptautinė saugesnio interneto diena. Dienos tikslas - atkreipti dėmesį į aktualius skaitmeninius iššūkius, skatinti saugesnį naudojimąsi internetu ir skaitmeninėmis technologijomis.
Mokykloje ši diena minėta visą savaitę. Per informacinių technologijų pamokas su 5-8 kl. mokiniais vyko pokalbiai apie asmens duomenų apsaugą, bendravimą su internetiniais draugais, informacijos skleidimą. Taip pat penktokai piešė „Google“, internetinių programų logotipus, 6-8 kl. mokiniai sprendė testus.
Vasario 7-oji – Tarptautinė saugesnio interneto diena. Dienos tikslas - atkreipti dėmesį į aktualius skaitmeninius iššūkius, skatinti saugesnį naudojimąsi internetu ir skaitmeninėmis technologijomis. Mokykloje ši diena minėta visą savaitę. Per informacinių technologijų pamokas su 5-8 kl. mokiniais vyko pokalbiai apie asmens duomenų apsaugą, bendravimą su internetiniais draugais, informacijos skleidimą. Taip pat penktokai piešė „Google“, internetinių programų logotipus, 6-8 kl. mokiniai sprendė testus.